25/3

Godmorgon!

Försöker få fiat lite vieosar. går la inte så jätte bra! hahaha.
Menmen, det är på g nu. Kommer om en stund..
så länge vill jag önska alla en trevlig torsdag!

föresten, jag lyssnar på britney spears nu. hahaha snear. knasigt.


22/3

Tjo!

När jag stog och pratade i telfon med samantha nyss kom jag på en sak, mina syskon fyller 12 på fredag. Julia är ju tjej, henne är sjukt lätt att köpa till. men Oliver, haha han är ju kille. Vad köper man till en kille på 12 år ? Jag kan verkligen inte komma på någonting.
Jobbigt..

Nu sitter jag och tar det lugnt, Har gått runt svettig som en gris och storstädat, Hehe. Fast jag har inte hunnit diska klart allting än. det blev för varmt. Men en liten paus förtjänar man väl alltid ?

Haha, min syster är rolig. pratar med henne på msn. Hon berättar exakt vad hon ska göra efter hon har skrivit brb två gånger...
Kul grej.

Nej, Idag blir det hem till mamsen och äta. ska bli härligt att få dricka lite vanligt GOTT kaffe igen , Jag behöver verkligen köpa ny kaffekokare, Michos är inte så bra. synd bara att allt ska vara så jävla dyrt nu för tiden.

Just nu känns det som att jag sjunker längre och längre ner i stolen , Jag känner mej sjukt liten. Jag hade behövt en högre stol. eller så köper jag en barnstol och sätter mej i . Får sjukt ont i nacken. aaaah,dööör.

Måste ställa mej upp.
Hej!



18/3

5 dagar sen jag skrev. Hade ingen lust att skriva något !

Nu har vi precis kommit hem från Lerum , najs. fikade lite och så va micho på möten. Oscar är här också , vi ska nog mysa lite. kolla på någon film kanske. och senare blir det tvätta med jojjo.
As härligt väder idag, varmt som fan men ingen sol. Nu känner man verkligen att våren är på väg.

I tisdags hae micho sin rättegång , det gick inte så bra.. Men vi ska överklaga. Beslutet är inte rättvist och han blir åtalad för saker han inte gjort..

annars har det inte hänt så mycket , tror jag. haha.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


12/3

Goddag!

Någon som kollade på bella och tyra igår ? Vad tyckte ni ?
Lite sorgligt tycker jag , där sitter bella som är så fin och snäll och snackar skit om kissie, fast dom försöker göra det på ett snällt sätt. Låter bara otroligt fjantigt tycker jag. Just där låter dom som två fjortisbrudar.
Menmen, det kanske blir bättre .


Shit, nu kom jag på att det är fredag. Åh , Jag måste göra något kul. först blir det diska&städa lite iallafall. men sen , Jag vill dricka öl. Får se om min kära lilla pojkvän vill det.

Visst blir man otroligt trött på sina kläder ibland ? Känns som att inget är fint längre. Lika bra att gå naken typ. Nejmen seriöst. Jag orkar inte ha mina kläder längre. fast ändå vill jag inte byta stil. Haha.
äsch, det här kommer ingenvart..

KAFFE , puss!

11/3

Tjo!

Nu är jag hemma igen , Vi åkte aldrig hem igår utan åkte till max och sen sov vi hos Oscar&Julia.
Hittade ingenting i stan igår, men idag köpte jag ett grått linne med en tiger på och en blå tröja med tryck där bak, båda från carlings. Mums!
Iallafall, Vi mötte max i stan och så bestämde sej alla för att åka dit, Hade skit mysigt. åt massavattenmelon, choklad och vitlöksklyftor. Haha. Vilken blandning. Vi lyssnade på massa mysig musik och Carl fick ryck och bara låg och tjöta. Ingen fattade någonting. Sen när han somnade målade vi på honom. haha översrmen och hela ryggen. snyggt.
Vi gick hundra år hem till Julia klockan 4 och sen somnade alla runt 6.. och det sjuka va att jag vaknade klockan 12 imorse, hur pigg som helst. men nu, efter ännu en dag på stan känner jag att sömnen smyger sej på. sitter och slänger i mej kaffe medans jojjo,julia oscar och micho spelar något nytt spel micho har köpt, liknar GTA.

Imorgon blir det upp tidigt och sen är det äntligen helg, sooova . utan att behöva tänka på ringande klockor och tåg. ska bli sjukt skönt!




10/3

Godmorgon! eller goddag kanske :)

Strax blir det in till stan , Kolla kläder och andra roliga saker. Ska köpa någonting fint till micho. Jag fick ett jätte fint halsband. Hihi, helt sjukt. Hans mamma har haft det i 17 år eller något .  jag sneade.

Idag ska vi nog äta tårta och mysa , haha. en vanlig onsdag ;)

Menmen, Jag tänkte inte skriva så mycket. Lägger in lite bilder.

 

 



 




9/3

Tjo!

Shiiit , jag dör. Det är sjukt mycket razzior här i området nu.  Vad kan det bli . Tre stycken på tre veckor. haha, polisen är verkligen galna. Dom sitter utanför och spanarr hela tiden känns det som. Kul liv ? Varför inte åka iväg och fånga bad boys/girls eller våldtäktsmän i stället ? Det hade vart bättre. eller mördare. haha.

Haft en bra dag, Mina pengar hade kommit. nästan 6000. Jag blev överlycklig. haha , så nu är månaden räddad. Vi åt och michos mamma iaf, as gott. och hans ena lillebror är verkligen kär i mej, går runt och kramas och ska leka hela tiden. Hur sött som helst!!! Min nya pojkvän, i smyg ;) haha!

Nu är jag helt hyper, haha är cp glad. vet inte varför men jag fick en underbar energi nyss. hoppar runt och cpar. Jojjo står i duchen, sen ska hon komma ut och dansa med mej. Vi ska stampa, jag och hon. haha!
Nejmen, vi kanske ska iväg till en kompis. Blir nog skoj :)
Hoppas alla andra har en super duper bra tisdag! för jag ska ha en toppen bra!

Älskar allt och alla.
hihi!

Låten vi lyssnar på nu :

Grym!


Halvårsdag!

Godmorgon.

Idag är det min och michos halvårsdag, Härligt! Vi ska bara vaRa med varandra och mysa. Det blir säkert något gott att äta också.
Sjukt hur fort tiden går egentligen, Känns som igår jag träffade honom. Min lilla makrillsburk, Älskar dej , mer än allt!

Drömde en as cool dröm inatt, Haha. Jag skulle på bio med några kompisar. så kom vi in, det va typ shrek vi skulle gå på. Allt godis man köpte gjorde så att man blev helt bäng i huvudet. Popcornen va helt galna, man blev snurrig och skrattade åt allting. Typ som att vara full. Sen fanns det massa fräcka saker, åt man dom såg man grejer i syne och sånt.

Arbetsförmdlingen ringde nyss , Hon har skickat in mina papper men mina pengar har inte kommit än. Hatar försäkringskassan. dom suger verkligen.. Jag får ringa dit och kolla vad det är för fel.

Jag snear, nu ska vi tydligen hem till Michos mamma och äta.
kul..


Nej, FRUKOST NU!
kaffe :D


6 månader <3



8/3

Tjenistjenis.

Jag har seriöst väntat på att få datorn hela dagen, Nu! Klockan tjugo i ett är den min... MIN BARA MIN. okej...

Både jag&Micho försov oss idag så vi stannade hemma. Har inte gjort någonting faktiskt. Har vart en skit seg dag. Inga pengar, Inget tågkort. Vad fan kan man göra då lixom ?
Oscar&Calle kom upp och lekte med oss en stund iallafall. Kollade på videos med polisvåld och rökte vattenpipa, myspys. Haha, tog massa sjuka kot också. Calle får faktiskt skylla sej själv att dom kommer upp här. haha!

Haha, sienfeld är på tv nu. Jag går sönder, dom är ju så jävla korkade allihopa. Haha. Nu handlar det om något bröd. dom ska få in det i lägenheten utan att någon ser, haha använder ett fiskespö och så står dom som inte skulle se bakom. Hahah. alltid lika korkade. Älskar den serien.

SÖNDAG!

MÅNDAG!

 

 


7/3

Tjo!

Sitter och har precis fixat Michos farmville, haha han tycker att jag är as snabb. fast egentligen är det bara han som är otroligt seg, Jag lovar!

Det blev inte så mycket kort på väg till jobbet idag, min kamera dog typ fem minuter efter att jag satte på den, haha fail.. Menmen, Jag&Jojjo va as snabba idag, Vi städae på 40 minuter, tiden flyger fram när man hör Jojjo sjunga högt samtidigt som hon går runt och moppar. Önskar att jag filmade henne. haha.

Annars har det inte hänt så mycket idag, Micho sitter och småkliar mej. fast nu slutade han . Nu ska han hoppa från fotöljen till sängen, och neeeejdå. en säng kan inte gå sönder. haha

Nu ska vi gå och lägga oss, kolla på film eller något ! hihi.
Just det, såg en grrej hemma hos mamma förut, as läskigt. Handlae om gängmedlemmar och shit. Helt sjukt hur mycket dom förstör sina liv. Det va en mamma som föloade båda sina söner inom 8 veckor. stackarn, Båda sönerna hade barn också.

Menmen , GODNATT!

7/3

HejsanHejsan!

Vi har precis gått upp och nu äter vi frukost! Kollar på simpsons också.
Jag ska iväg och jobba om en timma ungefär, Är faktiskt inte grinig över att behöva göra det idag. Solen värmer , Kommer bli härligt att gå den biten till jobbt. ska ta med kameran, får se om det blir några fina bilder.

Vad ska alla andra göra idag ? Ut i solen ? HOPPAS JAG!

Nu är det nästan helt färdigstädat här iallfall, det är bara köket och dammsugning vi har kvar. Härligt. Jag älskar att vakna upp på morgonen när det ser fint ut.



städning pågår.

Vi städar för fullt, fast jag latar mej mest. Är för trött. Snart dags att gå ner och slänga in mer tvätt. räknar med att varra klar runt tre.
Bläääää..........................

Jojjo tänker

Och micho diskar, vilket under

 


6/3

Tjo!
Har inte orkat skriva , fick ingen tid igår och idag är jag sjukt trött.
Jaja, Det skulle ju inte bli något stamp igår egentligen men det blev det. Hade as kul, Fast det va ju lite tråkigt att alla utom jag ville åka hem så jävla tidigt. Har en liten film, men man ser inte så mycket. Kanske lägger in den imorgon.
Max va duktig när han spelade också, Synd bara att det va så lågt i början.
Längtar verkligen till nästa!!!

Idag har vi bara sovit och så har jag vart hos mamma och ätit. Nu håller vi på att tvätta och städa. Orkar inte... Jag vill sova. ta det lugnt. Man städar inte på kvällen. så är det bara, haha!

Jojjo är här också. Hon kanske ska på connected inatt. JAG SNEAR! dödar henne.

Mina bilder kommer in när jag orkar gå en trappa ner till grannen och hämta sladden. Och nej, jag är inte lat. Mina ben har trillat av . hihihihi

5/3

GodMorgon!

Jag har försovit mej. men bara en halvtimma som tur är. Har allting gått rätt till , så bode jag ha pengar idag. Jag gissar på att det har blivit något fel. Känns som att det alltid blir det när man verkligen behöver sina pengar.

Jag känner att min mage behöver frukost, men usch.. Någon mer än jag som inte kan äta frukost för tidigt på morgonen ?


GE MEJ!

 

 


4/3

Tjo!

Nu ska vi slänga oss i sängen med vasin påse chips och lejonkungen, eller någon zombiefilm. As mys!
Det blir upp tidigt imogon också , Och på kvällen ska vi äta middag hos Michos mamma. Har jag fått mina pengar köper jag en låda öl också, Bara så att det finns hemma. man vet aldrig när festen dyker upp.

Nu har vi vart hos hampus och kollat film. Träffade Jojjo en snabbis också. TREVLIIIIGT.

Tänk om man va en fluga , eller en lus. Vilket tråkigt liv. Fast värst hade nog vart att vara en manet. Dom åker runt och blubbar. bränner en och annan människa. sen blir dom kastade och trampade på. Undrar om dom känner någonting ? Hur får dom barn ? Jag dör av nyfikenhet. Om någon vet , säg !

JAG VET, GOOGLADE! "Maneter förökar sig genom att hanarna sprutar sperma direkt i vattnet som honorna fångar upp med sina munnar"
Haha, sjukt.

Puss på micho!





4/3

Okej , efter att ha kollat runt på olika bloggar insåg jag att jag måste BYTA DESIGN . min är sjukt tråkig.
Gjorde en liten påminnelse också.



Cannabis Johnny ?

Såhär står det om Johnny depp "but he is also so cool and down to earth"
Man kan ju undra varför ? ;)


Han kommer in , slickar på den innan han tänder ( ni som röker , ni slickar väl inte på era cigg innan ni tänder dom ? )



Röker och håller inne röken ( flertal gånger )



Tänder på den mer



Och så soft röker han och den håller längre än en vanlig cigg.
Tro vad ni vill  ;)


Länk till Intervjun http://www.youtube.com/watch?v=Jt0eqVAwhP8

4/3

Jag kom på en sak igår när vi kollade på Lejonkungen , Dagens barnfilmer ska alltid vara så otroligt snälla. den "onde" blir antingen god eller försvinner. Dom säger inga fula ord osv.. Om vi nu tar lejonkungen som exempel. Simbas pappa dör , scar dör , kovos mamma dör. visst. Mycket död. men ändå, det finns lycka kvar i filmerna ändå. ett annat exempel är pippi långstrump , Hon säger Negrkung på ett ställe . Hade dom gjort så i dagens barnfilmer hade den inte fått visas . tycker det är sjukt. Jag blir arg. Mina barn ska bara få se BRA barnfilmer.

Jag är iallfall hemma igen , funderar på att sätta mej och kolla på Lejonkungen tre, hann bara se dom två första igår . Hihi, as najs!
Madde sms förut också , stamp imorgon. Hoppas att vi kan gå. det hade vart sjukt kul. Dricka öl och dansa loss. Peerfekt!

RÖV, kom på att mobilsladden ligger nere hos matte. Jag som ville lägga in musik på telefonen. dåligt.

4/3

Godmorgon!

Då va det snart dags att ge sej iväg , Idag ska vi kolla på film. Haha. säkerrt skit kass. förstå verkligen inte hur den här kursen ska hjälpa oss. Vi svarar på frågor om jobb , hur hjälper det mej ? kanske blir bättre om ett tag. HOPPAS!

Inatt hade jag en as hemsk dröm , mamma&anders hade satt upp kameror överallt. så dom såg allt jag gjorde. det slutade med att dom vill få mej att flytta ifrån micho , och jojjo ville dom inte heller att jag skulle vara med. Dom jagade mej överallt. och jag har aldrig sett någon så arg. skit läskigt.

LEJONKUNGEN , för att påminna mej själv lite.

Måste leta efter en tröja.


3/3

Tjo!

Nyss ätit mat , är mättare än mätt. Min mage sprängs snart!
Om en stund ska jag&micho gå hem och hälsa på min lilla mor, saknar henne och hemmakaffe.

Det va svin kallt att åka runt på Volvo idag, vi fick åka något tåg utan fönster, och när vi skulle av fick vi inte upp dörren , alla stog och glodde. haha!
Efteråt på väg in till stan hoppade jag av på fel hållplats och fick gå as långt, Men tillslut kom jag in till stan. Mötte upp Samantha och gick runt och kollade lite. Hittade massa roliga grejer som jag ska köpa när jag får pengar. Lägger in en bild på den klockenaste saken sen , Haha passar alla killar som älskar datorer kan jag ju säga!

Kom hem vid tre , och efter det har jag inte gjort någonting. skit segt.
Jag vill ha sommar nu, livet är sjukt tråkigt under vintern. Händer aldrig någonting.

Nu måste jag försöka få upp micho ur soffan så vi kan dra.
gladmun :)

3/3

Morsning!

Nu är jag klar att gå , ska möta empe vid bron tio över så åker vi tillsammans. kul! Idag blir det iallfall studeibesök på volvo nåt , Blir väl bra!

Jag hade en sjukt äcklig dröm inatt, så vaknade jag helt svettig. gick in på toaletten. och sen vågade jag knappt gå tillbaka till sängen för att det va så mörkt. Haha, feg!
Men hallen ser faktiskt läskig ut på natten .

Igår shoppade jag och micho lite grejer , på internet. Micho tycker det är jätte spännande , haha . Vad det är kanske jag visar imorgon . Kan ju säga att det är något för alla.

Nu får jag ta och väcka micho , Ha en fortsatt solig dag !




2/3

Godkväll!

Nu har vi ätit middag och kollat på tv. diskade lite också. haha, shit. jag känner mej så vuxen. jag förstår verkligen inte hur vuxna klarar av allt. dom går upp tidigt, jobbar, kommer hem, lagar mat , städar, tv/eller annat och sen sover dom. Jag FATTAR verkligen INTE! Jag orkar ingenting vissa dagar, inte ens kolla datorn.
Jaja, det jag vill komma fram till är. Va glad över att bo hemma , tacka era föräldar ! haha!

Nu sitter det tre små pojka i soffan och kollar på simpsons . Det är najs , då slipper jag ha någon liten tjötröv som vill ha datorn .... host .... MICHO* .... haha.

Jag har lust att skriva någonting, men jag vet inte vad. Min hjärna är helt tom. Jag lovar att det skramlar om man skakar på den.

Jag lägger in en bild eller två istället..

eller treee..

det blev fyra!


 

 

 


2/3

Tjohej!

Tisdag idag, och trots att jag åkte iväg till jobbkursgrejen i onödan är jag glad, det ä sol och den är varm.
As skönt, hade gått omkring med en as kall dricka, och när jag satte mej ner blev handen varm. soft!

Nu håller vi på att laga mat , lövbiff, potatisgratäng och sås. Kommer bli as gott, Hungrig!

Det gick bra på sjukhuset igår, Efteråt fick jag så jävla ont i magen så jag och micho åkte hem och somnade efter en dusch, Haha.

Har verkligen ingen ork att skriva, Mitt huvud spängs snart . Plus att jag måste ut i köket och steka kött . snear

28/2

Godkväll!

Nu sitteer vi här och myser, jag är as pigg. vet inte vart jag ska ta vägen. Imorgon blir det in till sjukhuset. Kul, haha! men det är så det är.

Idag har jag&Jojjo vart iväg och jobbat, det va la mysigt. Haha, fast vi kom inte in genom dörren. Någon jävel hade skottat upp all snö mot dörren, skiiit jobbigt. men vi tog bakvägen. haha funkar alltid.

Nej, nu ska jag ta en kopp kaffe. Ha en härlig natt allihopa!

RSS 2.0