19/11

Tjo!
Haft en as mysig dag, Jag&Micho blev väckta klockan 2 idag, åkte hem till hans morsa, Där vi blev bjudna på öl och mat av Michos morbros Gino, dom passar huset&hunden medans michos föräldrar är utomlands :)
När vi kom hem myste vi med några, och nu sitter jag här, Micho ligger i sängen. ska snart springa och pussa ihjäl honom. Mohaha.
Imorgon fyller anders 40, FEST! Kul.

18/11

Killar vet allvarligt inte hur bra dom har det. Jag har aldrig haft så här ont i magen. Mensvärk. Jag ville bara dö. NU, efter snart 3 timmar börjar den sakta försvinna. Det är dags att sova nu. ska upp om 1 timma och 45 minuter. Natti

16/11

GODMORGON!
Jag har inte kunnat sova på hela natten, Fattar inte. har bara legat och kollat tv, läst och försökt sova.
Jag som verkligen ville sova ut nu, men nänä.. gick upp 8 för då orkade jag inte försöka somna om igen, Nu är klockan halv 10 och jag ska hoppla in i duschen, Lika bra att göra mej klar, så kan jag bara slöa sen, Ska nog spela wii. Yeey.

Åt as go frukost också, Kaffe såklart.. Och makaroner, majs och grillkrydda. GOTT! Ska nog steka lite kyckling och ta med till jobbet, Fan vad gott. Längtar typ tills lunchen nu, haha.
Nej, dags för duschen.


15/11

Tjo! Kom precis på att jag vill börja blogga smått igen, Det är så mysigt att alltid ha någonstans att skriva av sej, och så finns det alltid något att göra vid datorn. för visst blir det tråkig när man har kollat allting. Bilddagboken, facebook, Fjortisbloggarna, kenza, bella, youtube, nyheter. det är väl ungefär det jag kollar. Men det jag ville komma fram till är att, efter allt det så har man bloggen, och den kan man sitta hundra år med typ. Hur bra som helst.

På det senaste har jag :
- Fått ett jobb, det är bara ett extra jobb men jag får jobba en del, så den 25e blir det PENGAR, SHOPPING OCH TATUERING!
- Halvflyttat. Jag har fortfarande alla möbler och sånt hemma, men jag äter, har mina kläder och sover hos Micho, och så bor ju max där också.. Hur mysigt som helst, men ja. stökigt är det..
- Vart på förhör. Ja, hmm.. Jag skriver inte ut allt här , men det är världens fjantigaste grej det handlar om. Det är sånt som får mej att ogilla tjejer. haha !
- Jag har gjort något jag aldrig skulle göra , fast inte helt. Ja, dom som vet fattar. dom som inte vet behöver inte veta :)

Det får räcka :)

Idag är första dagen jag sover hemma på två månader, kände att jag vill gå upp imorgon. duscha, dricka kaffe, kolla på tv. Göra allt som jag brukade göra förut. Hos micho finns inget kaffe än. Det suger.

Nu ska jag lägga in några bilder iallfall!


Micho&Jag


Familjen!


Snea runt i löv


snygg!


hahaha!


Älska


Halloween
Puss


Jag&Max


RSS 2.0