25/9

Hej! Tappat suget för att blogga som fan, men nu har jag inget att göra för Jojjo har däckat i soffan och ingen annan är hemma. Och sen vill jag skriva lite hur jag själv känner.

Jag känner helt bortputtad på något sätt, Är sjuk och orkar ingenting, det blev fest och vad kan jag göra ? Inget, ligga i soffan och må skit, sen fick jag hjärtklappning. menmen, Jojjo bryr sej iaf.
Hatar att känna mej som ett fucking andrahandsval, kanske helt fel ord. men kom inte på något annat. Jag snear. Nu ska jag göra något. dricka öl. Punkt

16/9

Godmorgon!
Jag borde faktiskt ha gått upp tidigare än halv 14 idag, eftersom att jag ska upp 8 imorgon typ. Jag kommer somna om jag ska behöva sitta och lyssna på när nåhon står och babblar om cv.

Igår var det iallfall en spännande dag, Jag tänker inte gå in i detaljer på vad allt gällde menmen.

Klockan 8 rusar det in 8 poliser och gapar, Jag, Max och Micho fattar inte vad som händer så max myser lite, Micho ligger med röven i vädret. Vilken vacker syn!
Jaja, Vi sätter oss upp och får klä på oss, Micho gör klart för poliserna att han "snear sönder" Sen kollar poliserna igenom min kamera, och jag fick lite gråt ryck eftersom att det finns väldigt privata bilder på den, Det är sånt man inte vill att någon förutom ens pojkvän ska se.
Då får micho ryck och börjar sparka i väggen och skriker "jag snear".
Ja, han fick sånna där häftiga handklovar (eller vad heter det), Sen följde dom honom ner till bilden. Jag och Max fick åka i en annan bil.
Väl framme får vi göra pisseprov, lämna dna skit och sen blir vi förhörda. Jag och Max får skjuts tillbaka av poliserna vid halv 12. Eftersom att dom har husransakat Michos lägenhet är den låst och vi kommer inte in, Vi springer hem till Hampus och sitter där.
Micho kommer hem vid kvart lver 4 igen, Vi har plockat blommar till honom och så får han massa kramar och pussar!
Jag har fått ta min dator till Micho nu eftersom att dom tog hans igår, Och Max telefon tog dom också.


Nu ska jag bege mej hemåt för en kopp kaffe med min mamma, Sen ska jag nog dra med mej Jojjo hit. Vi måste städa lite, det ser ut som helvette här inne igen!

17:21

Tjo! Nu har vi städat ordning lite här hos Micho, Det är sjukt hur fort det kan bli stökigt igen. Killar alltså. Dom borde få lite stryk så att dom plockar upp lite efter sej iaf.

Menmen, Idag ska vi nog gitta på något. haha vet inte vad, men det blir la som vanligt, sitta här och uggla. Jag är sugen på lite öl, shit, låter som värsta alkisen. men det får man fan vara när man är arbetslös, det finns ju inget annat att göra här i Floda!

Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, Jag kan skriva en histora om en liten nudel.

Det va en gång en Nudel som hade kommit bort från sitt nudelpaket, han va ensam ute i den stora världen. En dag skulle han gå och köpa nudelpulver. då kom en stooor mun och åt upp honom.
slut.
Fan vad dålig jag är, haha!
Hejsvejs :D

14/9

Gooodmorgon alla glada folk!
Jag mår sjukt mycket bättre nu när jag har fått mitt kaffe, Jag känner det verkligen i huvudet direkt efter första klunken, haha!

Det blev inte frukost till Micho&Max idag eftersom att jag sov alldeles för länge, Jag får la gå dit och göra middag till dom sen, haha. Pommes och fisk typ ? ;)
Nu kommer mina syskon hem, Dom ska få städa lite. det ser ut som fan i köket varja morgon efter att dom har gått hemifrån.



Ja, såhär ser jag ut nu. Visst är jag snygg ?
Gårdagens smink,lite svettig typ (haha?) och trött.


03:51

Nu ska jag vila ögonen, och huvudet på min lilla mjuka kudde.
Jaa, imorgon ska jag ta kort på mina söta kudde och lägga upp, haha! Älskar den.
Natti natti!

13/9

Haha, jag har ingen koll på datumen när jag inte bloggar. Men nu vet jag iaf att det är 13e, fast egentligen 14e eftersom att klockan är efter 12. men skit samma, jag har inte somnat och vaknat än och då är det ingen ny dag.

Imorgon ska jag upp vid 11, Lovade Micho&Max att dom skulle få frukost imorgon, Får la se om dom har vart och handlat innan jag kommer, dom skulle det íaf. Har sjukt svårt att tro det, men mirakel sker.

Idag har vart en sjukt seg dag, kunde inte sova under natten eftersom att jag mådde så jävla illa, varje gång jag stängde ögonen kändes det som att jag skulle spy ut hela magen ( inte pga fylla ) , Jag hatar att må illa, det är äckligaste känslan i världen. Just så som man känner innan man ska spy, åh. jag mår dåligt när jag tänker på det.
Menmen, Jag har jobbat och vart hos Micho.
Vi satt och spelade spel på hamsterpaj och tyckte synd om Max, Det va faktiskt riktigt synd om honom men inget har hänt.. egentligen! :)

Jag är så sugen på mat nu, riktigt varm och go mat. men jag vill inte sätta igång mikron, så macka får duga tills imorgon!


Torsdag, fredag och mån-tors nästa nästa vecka och ´näst nästa vecka ska jag ta hand om lilla Ebbo, haha lilla och lilla.. Sandra är på intensivkurs lång bort så hon behöver någon som matar hästen. Åh, det ska bli så mysigt att vara i stallet igen, Saknar det som fan!



Ebbo och jag förra sommarn


Max&Michos middag


cpar.


Posar


12/9

Tjo! Det är kul att det fortfarande är någon som läser min blogg även om jag suger på att uppdatera nu för tiden.

Igår va ju en lite konstig dag. Den va as bra i början, Jag, Jojjo och Micho började tvätta runt elva på morgonen, SJUKT mycket tvätt, Vi hann inte klart med allt. Och ändå tvättade vi fram till 6, Sen fick jag och Jojjo våra öl, Max hade hunnit komma också.
Det blev lite matlagning och vikning av tvätt.
Sen kom det en massa folk, Några kanske fick i sej lite för mycket. Och det blev bråk, Jag fick panik hämtade alla och tillslut efter några smällar fick dom lugnat honom, vill inte skriva här vem det va!

Men trots allt va det en as mysig dag! :D

Jag ska lägga in bilderna snart, Men nu ska jag dricka upp kaffet och duscha!

03:38





Jag älskar bilden.


02:03

Fan , jag ska upp halv 10 imorgon. Hur fan ska det gå ?
När jag kom hem va jag as trött, men nu är jag pigg igen.

Ikväll har jag vart hos Micho, Fast han låg och sov i datorstolen, Jag och Jojjo satt och kollade på Pippi långstrump, haha det är våran nya grej. Pippi är fan grym, så jävla roligt. I första eller andra avsnittet låter det verkligen som att hon säger "min pappa är negerkung", Jag ska leta upp manus och kolla om det stämmer.

Det bästa i pippi på de sju haven är i detta klippet vid 3.10
Jag ÄLSKAR det. kan inte sluta skratta



18:51

Nu har jag duschat, ska blåsa håret och ringa Jojjo tror jag. Börjar bli trött på att bara sitta nu, jag är sprallig, Ut och springa kanske ? 

Min syster kommer in och surar:
Julia: Vi går ut
Jag: Okej.
Julia: ska du iväg ?
Jag: Ja.
Julia: när då? pappa är ute och går och han har ingen nyckel
Jag: jag vet inte
Julia: Du måste säga en tid
Jag: MEN JAG VET JU INTE
Julia: Då ringer jag pappa och säger att du går nu
Jag: men jag ska ju fan inte gå nu
Julia: jag gör det ändå
Jag: Jag ska gå om en timma typ, Kanske lite senare. Jävla dampunge.

Ja, så brukar det låta här hemma, men vi älskar varandra ändå ^^


10/9

Jag har inte haft lust att blogga på ett tag. Har inte funnits tid. Men nu är jag sugen igen, Vilket långt uppehåll jag hade. haha.

Idag ska jag nog bara vara hemma och mysa med min söta mamma, Har inte gjort det på ett tag nu. Fast jag kanske drar ut en stund innan, får la se.
Just nu sitter jag ute på baksidan, as mysigt. Det är varmt och skönt, Jag har min dator och mitt kaffe. Love it.

Igår va vi hos Micho, Jag, Jojjo och Empe städade, Tog la bara 2-3 timmar, jag stog och diska i en timma ungefär. Helt sjukt hur man kan ha så stökigt hemma, haha jag hade ju fått ryck.
Eftersom att Micho och max snea så kände jag och Jojjo att vi behövde öl, så vi köpte en låda. Lovar att städningen blir roligare då, as grymt!

Efter städningen köpte ci panpizzor. Sen satt vi mest och kollade på massa konstiga grejer, Tänkte på älgar med jätte korta ben. Ja, och så drack vi öl. mysig dag :)

Nu skajag liva upp bloggen med lite bilder!

Innan vi städa :


Efter:




 

 


21:41

Heeeej empe och carro :)
skoja.
Vi är hos micho nu, gör ingenting, det är jätte skoj. empe och carro sitter och kollar på tvn vad jag skriver, dom skrattar när jag skriver fel (aldrig).

Nu kokar jag inte mer, Puss!

JAAAAG VILL HA NUDLAR, WOHOHO.
GOTTA STEAL FROM THE RICH.... MY OH MY DONT YOU CRY.
MY WAY
BADADADADA

18:10

Shiiiiit vad gott med mat, jag dog nästan!
Snart ska jag och mamma gå ner och köpa Kaffe, Det är helt slut nu. Fick en halv kopp efter maten, Det behövdes!

Haha, Empe måste haft kul inatt. Hon stog och spotta i sin säng, Hon drömde att det va ett handfat.
Kände att jag va tvungen att skriva det, hahaha så jävla korkat xD


Orkar fan inte mer tjöt nu, Tänker inte ens försöka förklara mej. vad spelar det för roll när ingen lyssnar ?




8/9

Gud vad kass jag är på att uppdatera, jag har ju faktiskt kunnat göra det.
Menmen, nu ska jag börja som vanligt igen.

Jag kom precis hem från Micho, Vi va några som sov över igen. Haha, förut hade dom inga tjejer som sov över men nu sover det massa tjejer där. Kul för dom.
Igår gjorde vi inte så mycket, satt mest och kollade när någon spelade på hamsterpaj, Jojjo spelade sitt jävla ballongspel och sen va det något pacman med vapen. Kul kväll.

Nu ska jag äta, skriver mer efter maten :)

7/9

Tjohej.

Nu kom jag hem, det blev övernattning hos Micho inatt.
Igår mötte jag Samantha&emma vid tåget, dom hade fått med sej oscar också. Vi gick till Micho och satt där hela kvällen, Det blev en del sprit.. Det va så jävla läskigt för ett tag blev mina ben som nudlar, Haha.
Sen va det lite tjöt och annat, orkar inte skriva mer om det nu.

Imorse vaknade vi alla upp vid 2 , Satt och kolla när max spelade något spel.
Ja, det va la det.

Jag funderar på att ta en låång varm dusch, fyfan vad skönt.
Jag lägger in bilder och så sen, Jag måste dricka mitt morgon kaffe nu.


21:08

Tjo!
Nu är jag hemma från Jobbet, sitter i soffan med mamma och dricker te.
Jag ska gå om en halvtimma igen, samantha&emma kommer med tåget, Haha shit. Jag hinner knappt andas. Men det är iofs bra. då slipper jag bli uttråkad!

Jag fattar inte hur man bara kan lägga sina kläder överallt. Åh, småbarn. Jag blir så jävla grinig.

Träffade Linda en stund idag , hon kom och hälsade på mej när jag jobbade, skönt med en liten paus från moppandet och dammsugandet. haha!


Jag får väl ta och fixa ordning mej, Jag uppdaterar sen.


15:20

Nu ska jag bara blåsa håret, sen bär det av till jobbet :)
efter ska jag nog träffa samantha&emma, Just det.. Emma, om du läser det här idag, Ta med mitt linslock och min tröja.
Menmen, Vi ska nog hitta på någonting kul att göra, Idag känner jag med sjukt glad + att det är fint väder, Kan det bli bättre ?
Nej..

Jag hittade en ny kompis igår föresten, Han hette Olle och skulle åka med tåget, Haha! Trevlig kille det där, Han tyckte nog att jag va lite konstig som gick fram och börja tjöta med honom. Men så går det när man ser så ensam ut. Haha!

Lite bilder från igår.








Nu måste jag gå till tåget, Kanske kommer upp mer bilder sen :)
Kramis!


6/8

GOODMORGON!

Igår va en trevlig kväll, Lite segt i början när vi inte hade någonting att göra. Jojjo va nära på att ge upp och gå hem, men vid 12 drog vi hem till en kille, Kan inte stava hans namn så jag skriver det inte.
Det va kul iaf, Vi hoppade mest runt och sånt. Haha, kommer inte riktigt ihåg. Tiden gick fort iallfall, och vid halv 5 kände jag att det va dags att dra hem, somnade så fort huvudet nudda kudden, Mys!

Idag väckte mamma mej vid 12, nu sitter jag och kollar på Good luck chuck, Och det ska jag fortsätta med nu. sen ska jag gå på toa  ^^


19:52

Nu är jag färdig att bege mej ut på äventyr, Om det nu blir något äventyr. Haha, vi kämpar.
Jag vill att det ska bli en rolig dag idag, fast det vill man väl alltid. Men idag känner jag mej extra pepp och glad. Ja, skit glad.

Min lillebror vann bästa utklädnad igår och min syster kom tvåa, Och så fick jag höra att Oliver hade fått till det med någon tjej, två pussar! Det är så himla gulligt när som växer upp och blir kära och vågar pussas, Julia vet jag inte. Hon skulle aldrig våga erkänna för mej om hon har pussat någon.

Jag blir så jävla störd på flugorna i mitt rum, dom har vart här inne i typ tre dagar, två stycken. Dom är så jävla irriterande, flyger omkring och surrar. Igår kunde jag tillochmed höra när en av dom gick omkring på ett papper, DÅ är man trött på dom.

eftersom att min kamera sitter på laddning nu så får det bli en sån där jätte rolig cambild som alla bara älskar ;)



17:13

Nu har jag duschat och börjat fixa ordning mitt rum, ser lika hemskt ut som det brukar. Jag fattar inte hur jag lyckas få det såhär stökigt så fort, Längtar tills jag får en vanlig säng igen så jag slipper bäddsoffan!

Jag har inte fått tag på min farmor än så jag ska antagligen inte åka dit, Men får se om hon svarar om en stund :) Idag ska jag äta en av mina favoritmaträtter, Indonesiska grytan, eller hur man nu skriver. Det är köttfärs blandat med mamma saker , så det blir en jävligt god sås. Och så har man ris till , Lite jordnötter och majs kan man blanda i också, Mumma!

District 9 va jävligt bra, Jag trodde inte att jag skulle tycka om den. Men den är mysig, sorglig men häftig typ. haha


5/9

godmorgon, förlåt för dålig uppdatering igår. Jag va med Coffe och jag hann inte skriva, haha.
Nu ska jag dricka kaffe och kolla på District 9.
Kanske ska till min farmor senare, men får se om hon orkar :)
Hörs sen :)

17:57

Jag vet inte vad jag ska göra, Finns några saker att välja på.
Jag tror iaf att jag ska gå iväg och möta Jojjo en snabbis nu, Får se vad jag vill göra efter det.
Godis vill jag ha iaf, men jag ahr inag pengar, OVANLIGT! inte..
Fyfan, jag måste ha ett jobb, jag klarar inte av att aldrig ha pengar längre, det är så tråkigt.

Nu har jag sminkat mina syskon och deras kompis, dom ska iväg på maskeradfest, Julia är tiger med leopardben och Oliver är punkare eller något liknande, haha så söta är dom. Fast gnälliga.


förvirrad.

Jag vet inte, Jag känner mej bara förvirrad. Jag vill inte känna så.
Fan.

Jag tänker ta en dusch nu iallfall, och så vill jag se en varg, Hade inte det vart häftigt om man vaknade på morgonen så ska man kolla ut genom fönstret, och vad ser man ? EN VARG. jag hade ju skitit ner mej, Fast ändå tyckt det va fräckt.
dom är ju så fina!


14:13

Vafan, det smakar blod när jag Hostar..

4/9

Godmorgon!

Jag har drömt så många härliga drömmar inatt,  Den första handlade om krig. Jag och några som jag inte kände skulle ta oss ifrån kriget. Vi åkte runt till olika ställen och packade ihop saker vi skulle ha med, alla va jätte rädda i drömmen, men på nåt sätt va det spännande, orkar inte skriva upp dom andra. det blir lite för mycket att läsa då.

Nu kollar jag på våra värsta år nu, Och bud är faksiskt ganska söt! När han har vuxit upp lite då.
Det har jag aldrig tänkt på innan.

Det blev ingen lång natt heller, jag somnade strax innan 1. men hostan har väckt mej hundra gånger inatt, den blir bara värre och värre..
Får sitta och suga i mej te eller kaffe hela dagarna, hihi.



23:56


 Det kommer bli en lång natt




22:54

Nu är jag hemma igen, vi satt vid en skola under något tak och drack lite öl, Pratade massa. Det va mysigt :) Älskar att bara sitta och ta det lugnt. Coffe kom och sa hej en snabbis, när han hade gått gick vi också.

Nu är jag skit trött, Vill bara lägga mej och sova, så det ska jag göra. Fast jag kommer nog kolla på tv en stund först.
Det är det som är så skönt med att vara förkyld/sjuk, att man blir så trött, då kanske jag kommer upp i tid imorgon och kan ja, kolla på tv. haha det låter inte alls kul, men det är väldigt skönt att ligga ensam hemma och bara ta det lugnt.

Om jag är vaken länge så skriver jag sen, annars, Godnatt!


18:34

Så, nu har jag ätit, sminkat mej och så ska jag bara blåsa håret, sen är jag klar att gå. Alkisbänken blir det får våran del, De är väl där vi hör hemma antar jag. Haha

Vill inte låta Jojjo vänta för länge, så nu ska jag faktiskt inte skriva mer. Här är ett videoinlägg.
Hörs ikväll :)


18:01

Nu är det snart dags för mat, Yesyesyesyes..
Efter maten ska jag fixa mej lite, sen ska jag lägga in ett videoilägg. och efter det ska jag gå iväg och träffa Jojjo, Vi ska dricka upp våra sista öl. Kanske är bra mot förkylningen ?


16:32

NU äter jag min sista godis, haha fin frukost! Har inte orkat bara.
Men nu är jag så sugen på att göra någonting, men vadfan kan man göra ? Orkar inte sitta inne och kolla film, Får la se om det finns någon idiot där ute som vill leka i regnet, får ta på mej tjocktjocka kläder så jag inte blir sjukare.

Men först ska jag äta grillad kyckling eller kött och duscha.






3/9

Ojdå, Jag sov i 11 timmar eller någonting. Men jag känner mej inte ett dugg utvilad, Har huvudvärk och snorig. Men min hals känns mycket bättre idag. Jag känner inte ens smaken på mitt kaffe :(

Jag har verkligen trevliga syskon.

Jag: Oliver du ska ringa Anders
Oliver: Varför ?
Jag: Jag vet inte han sa det
Olliver: Fan vad sur du är jämt

Jaha ?
Men så är det alltid.

Haha, hatar att vara snorig samtidigt som man sitter vid datorn eller läser en tidning, det bara rinner. så nu har jag stoppat upp små pappaerstussar i näsan. Ibland är jag så himla smart!

Jag är så hilma sugen på att åka till något varmt ställe, slänga mej i vattnet, Trampa på maneter, Dricka goa drinkar, dansa i holaholakjolar. Det hade INTE Vart fel nu när hösten börjar närma sej, Hösten är så tråkig, Löv&regn. Vinter får det gärna vara, och då menar jag RIKTIG vinter med 1 meter snö. Nu för tiden blir det bara slask av allt, Då är det ju inte kul att åka pulka.
För visst måste man åka pulka på vintern, Det växer man aldrig ifrån ?


 


sängen?

filmen är slut, haha. va någon skitfilm med Paris Hilton..
Jag svettas, det är sjukt varmt. Vill inte ens tänka tanken att gå in i mitt rum, där blir det 100 grader om nätterna. Jag får la stå ut, Jag vill sova bort min förkylning nu.

Jag ska kolla på tv en stund till, sen sängen.
Godnatt!

Film

Nu sitter jag i soffan med en kopp med varma koppen i, haha. Potatis och purjolök typ. Älskar att äta varma saker som bara rinner ner när jag har ont i halsen, så skönt. Fast jag vet själv att det blir värre efteråt.

Jag ska iallfall hyra en film och äta Godis, Hatar att vara "sjuk", Känner mej så hjälplös på något sätt, Är bara trött och hängig. Men det är mysigt när folk tar hand om en , haha!
Mötte Jojjo en stund förut , Vi satt och sög på våra "big baby pop" och va sjuka tillsammans, Mysigt!

Just det, Jag fick ju min mens idag också. inte kul, MEN jag kan ju börja med mina p-piller igen, smart jennifer :)

Nu vill jag lägga mej ner.
Haha, det kanske inte är så synd om mej, jag ser inte "sjuk" ut alls, haha!


RSS 2.0