...

Tjo!
Åh , freadg imorgon. sen äntligen lördag. Open air daylight. Kommer nog bli sjukt najs! Hoppas väderet håller sej bara :) vill ju inte vara ut om det ska regna. nejnej.
imorgon vet jag inte vad som händer, blir la något. Hopppaaas jag!

Igår&idag har det vart öl iaf, najsnajs! Vart trevliga dagar. fast igår blev det lite för mycket, glömde hur jag kom i säng. haha! Usch.

nej. nu ska jag kolla tv , äta chips och sova. ut med fille imorgon vid 12:D

23/4

Hej

Jag förstår verkligen inte vissa människor , Man ska kunna prata men öppnar man käften så är man "totalt dum i huvudet". Lika bra att gå runt och skita i att prata om det. Fast iofs. då klagas det för att man aldrig berättar något.
Åhhhh, Jag är så jävla arg. Har sån fet lust att bara dra nu.
Men det regnar, Hoppas på bättre väder och någon liten själ jag kan leka med.
Ikväll kommer nog inte heller bli bra , om det blir som vi planerat. Men åker jag inte dit har jag inget att göra. känns som att alla är så jävla upptagna.
FAN VAD JAG SAKNAR SKOLAN!

Har lust att börja om...


SÅ, nu har jag klagat lite.
Känns bra!
Tatueringen är jätte söt , en liten diamant. Lägger in bild på den när den har läkt helt. Nu ser den hemsk ut ^^ haha!

16/4

Blir sjukt arg på mej själv. vaknade åtta idag. men tänkte att jag lika gärna kunde sova en stund till. slutade med att jag vaknade tolv och då hade solen gömt sej bakom molnen. Ååååh. Jag måste sola min rygg. det här der inte klokt ut. ansiktet har fått lite färg, från brösetn och upp till halsen är jag röd armarna är rödbruna och magen är laser brun. haha. benen har fått extremt lite brun färg. Ja, och baksidan är vit.
Får hoppas på en varm helg iaf. så jag kan fixa ordning på brännan.

Jag vill ha sommar och pengar nu iaf. Vill på sweden rock och kolla på billy idol. hade vart sjukt najs att åka med mamma&anders. Får hoppas att jag&micho kan spara våra pengar :)



9/4

Vad arg jag blir. Jag måste verkligen dissa tråkiga blogga. okej, min kanske inte är så rolig. Men nu menar jag sånna som är extremt tråkiga , tex "hej, Idag har jag inte gjort så mycket, läst en bok" .. Jaha ? okej.. Vad roligt. Varför inte skriva någonting kul om boken isåfall. ÅÅÅÅÅH, jag går snart sönder.


Jaja, solen lyser idag. Funderar på att lägga mej på balkongen och sola tuttarna lite. Lika bra att slippa den där solbrännan från bikinin som alla klagar på, Haha!

Jag stör mej på att jag är så trött när det är Fredag , Kommer inte orka göra någonting och imorgon kommr jag ångra mej. shit, beslutsångest ..


Föresten, Jag har någonting att se fram emot. 1 maj är det dags för open air daylight , Kommer nog bli tvärnajs. är det någon som ska dit ? :)


Jaja, en video på tåget någon gång , och ja. jag driver.. :D


9/4

MITT I NATTEN!

jag dör, somnade fem igår, och nu vaknade jag upp AS pigg. och klockan är bara 03. åååhh.


äsch, får försöka somna om .



8/4

Tjo!

Kan verkligen inte förstå att klockan bara är halv 2. Känns som att det borde vara mörkt och bedtime nu. Haha, kanske för att jag inte har sovit än ?

Seriöst. det är så sjukt mycket spring här, Känns som att det är en jävla polisstation. Dom är alltid här i närheten. antingen här, eller i byggnaden bredvid... Just nu är dom i en lägenhet under iaf. västa CSI. haha!
men iallafall,  Dom har verkligen inget liv. Plus att dom aldrig tar av sej skorna. Kanske ska börja köpa plastskydd som dom kan låna ? hahaha.

Jaja, Jag är fett uttråkad. sitter och läser bloggar, kollar tråkfacebook och bilddagboken , Jag har inget liv.
Men jag känner mej lite duktig, ringde peter förut , min handledare på arbetskursgrejen. Men det va fel nummer, Haha.


Sommaren är nära nu, jag känner det.
Eller så är jag bara hungrig.
Lägger in lite sommabilder iallafall..
det gör mej glaaaaad.


 



6/4

Hejhejhejhejhejhejhej.

Jag går sönder , Hade ju lagt in alla mina videos så jag kunde lägga in dom. men vad tror ni händer ? Micho rensar datorn. snear. Hade jag inte vart så lat hade jag lagt in dom igen. men det känns så ansträngande att stoppa in sladden i datorn , ta telefonen och trycka in sladden. sätta sej på röven i stolen igen. och bara trycka KOPIERA.

hmm.. Jag kanske gör det snart, nu när jag skrev det lät det inte alls lika jobbigt.

I lördags låg jag och micho ute på balkongen och solade. snacka om sommarkänsla, så sjukt najs.

Onsdag blir det ny tatuering igen, JAG LÄNGTAR SÅ MYCKET ATT JAG KAN DÖ. nästan.. blir nog sista innan sommaren, om det inte dyker upp otroligt mycket pengar. haha.

Orkar inte skriva mer.
Hej
Just det, micho har skaffat sej septum också ^^


somras!

Va bara tvungen, jag&min jojjo!

Snyggingen!

sola!

spegelbild

älskling

Puss

 

 

 


RSS 2.0