04.31

Killar och deras jävla crossar. Fyfan. utrota dom. Visst, det kanske är kul att leka lite. men seriöst. halv 5 en fredagsnatt när man antingen festar eller sover så är dom ute och kör som galningar. Jag hööör dom ..

Har inte hänt ett skit idag , va ute och grilla korv och annat förut. Mysmys, synd bara att elden tog trehundra år att starta. haha  , när den väl va bra tröttnade alla så vi drog hem och kolla film istället.

Nästa vecka kommer vi antagligen flytta också. Kommer bli sjukt najs. Härligt att ha en tvåa så man kan få lite space. Kan lova att man blir tött på att ha kompisar som sover hemma nästan varje dag , speciellt när man bor i en etta. Micho har tänkt ha datorrum i garderoben ( en stor ). Jag går sönder, jag vill ju ha alla mina kläder där inne. som en walking closet. Dags att börja övertala nu kanske ?

Nej , nu är det tomt i hjärnan.

 

 


13/5

Goddag!  skit tråkigt väder. och jag är hungrig som en ko.

Om det blir som vi pratade om igår så ska vi nog upp till calle och dricka lite öl. Hoppas! Han bor så jävla najs. haha! När jag blir stor ska jag också ha en bio hemma (haha , det har han inte. men nästan).

annars händer inte så mycket, väntar mest in sommar,sol och bad. som vanligt. Längtar efter campingturer och glada folk. Vill sno en häst och rida på en äng. haha, åker vi till havssten i sommar ska jag och jojjo lätt hyra häst och rida ut. långt ut i skogen. Fan vad najs. saknar att sitta på hästryggen.
RSS 2.0