telefon jävel

1000000 missade samtal och jag kan varken smsa eller ringa upp. Det kryper i kroppen när jag tänker på att jag ska vara utan sms i två veckor till , vad ska jag nu göra när jag bajsar ?!

Veckorna går fort nu iallafall, redan helg igen. Och nästa Fredag blir det zombiewalk och efterfest någonstans. och sen blir det 19års fest på lördagen. För en gångs skull känns det skönt att ha något planerat.
Denna helgen är inget bestämt , skulle gått på bio på lördag. men det sket sej.
Det dyker nog upp någonting.

Feeeeeestiiiisssss.äääähhhhhh

Min hjärna håller på ge upp. den kokar över. kaffet hjälpte inte ett skit. Fast jag kanske får skylla mej själv som går ute i strumpor i minus grader ? Inte lätt att hålla sej frisk då..

Helgen va skön iaf , alkohol och goa människor. Kan det bli bättre ? Synd att jag inte fick så många bilder. Har blivit kass p att ta kort nu. En ny kamera och en blixt kanske hade gjort susen , Det är inte någon som har lust att köpa det till mej ?
Menmen, På lördagen skulle vi ha en såkallad "parmiddag" , meeeeen.. vi suger på sång så det blev pizza och massa folk istället. Förstod inte riktigt hur alla hittade hem till oss. Vi är så populära .. haha host *.. inte.. Host*

Åh, skulle ju till stan idag.. kanske.. men nej. Jag orkade knappt gå ut med hunden. så jag tror det blir mögla i soffan istället. Kanske äta 1 eller 5 pannkakor som blev över igår , hmm.. Låter lockande.
Brände en macka imorse och hela lägenheten luktar fortfarande bränt. haha, Lyckat.

Nej, jag bara babblar på känner jag. hejhejhejdå.

 

 

Haha micho hade hatat mej om han såg bilden..


 

 
Träningsvärk överallt.

Jag kan inte gå, jag har så ont ontont.... OOOONT för fan! Mina ben är som stela pinnar. Jag va ju så smart att jag tog på mej kängorna när jag skulle ut med nikita igår. HUNDFAN drar och springer.. Ni förstår kanske ?
Aja.. lite träning får jag ju iallfall.. så nu ska jag sluta klaga.

efter den 20:e november ska jag gå med en fotograf , praktik. Fett kul ska det bli , och jag ska vara så duktig jag kan. haha. Hade vart underbart att få jobb nu. speciellt som fotograf. aah , Längtar!

Annars står allt still. det händer ingenting. Skit tråkigt.. Och pengarna tog slut lika fort som dom kom , Borde be mamma ha hand om mina pengar så jag slipper se dom. Det bränner hål i fickorna när dom bara ligger där.
MEN, jag hade kul för pengarna. Nya kläder, skor, fylla , bio .. eh.. och mat då.. Haha...

Nej, nu ska jag slänga mej i soffan och vänta in micho. Det låter som att det går något kul på tv. Tvn skrattar iallfall.. Det gör inte datorn så nu går jag. Hej :)

Mina nya bebisar..

 


RSS 2.0