23/7

Idag känns som en sån där bra dag! vädret suger och min hals gö skit ont, men det gör inget. Om jag slipper åka till banken idag så måste jag in till stan och köpa en ny vit bikini. Kommer bli nice. Behöver lite andra grejer också.
Haha shit, allting går verkligen i slowmotion. Min hjärna hinner inte med ordentligt.

Tror jag får lägga mej och glo på tvn lite , kanske somna om en stund.
Vem ä vaken 8 på sommarn lixom ?Slänger in en bikinibild


sko!

Kände att jag va tvungen.
rösta om ni vill.. ^^


Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


6/7

somnade om förut. doooog. as skönt.
Har drömt massa sjuka drömmar om hampus.. haha. han, micho, alex och matte sprang runt här utanför och bråka sönder. tillslut högg alex hampus i magen med en as fet kniv. Senare i en annan dröm låg hampus i min väska när jag va på jobbet . tillslut gick han av på mitten och jag kunde få sten att stelna på mej.

Menmen, nu måste jag springa. Micho vill att jag möter honom vid bussen.

6/7

Godmorgon. Kan inte fatta att jag är vaken nu. klockan är inte ens 9 och det är skit väder ute.
Knight rider måste ara ett av dom bästa programmen som gjorts, haha! Jag älskar det! Knight är ju så töntig så han blir häftig och kitt är min idol. En sån bil så jag också ha.
När jag blir stor :)


SMAKEN SITTER I HÅLEN!

- tänk på det!

 

puss på min Ava!


5/7

Hallååå.

Är så jävla trött på floda , Man kan ju inte ens leva utan att folk ska lägga sej i. Nu för tiden vet alla andra mer om en själv än vad man vet själv. haha! Usch! menmen. Om en månad bär det iväg. Tänkte tågluffa. Kommer nog bli kul! Hoppas bara att det blir av nu. annars åker jag fan själv ^^

Snart blir det väl dags att skaffa sej ett jobb också. Behöver massa nya grejer hem , tavlor , gardiner , matbord , stolar. blääää. jag dör på att beyhöva köpa sån skit. Menmen det behövs.
Om ett tag KANSKE vi flyttar igen. Pallar verkligen inte grannarna. alla är ju helt skruvade i skallen. KLagar på allt. Vi har bott här i ungefär en månad och nästan varje dag är det något nytt. Förstår verkligen inte hur kul det kan vara att ge sej på någon bara för att man inte sitter ensam hemma och glor på tv hela dagarna.. haha! Patetiska jävlar.

nu sitter jag här med en kall öl iaf. sjuuukt gött. alex har däckat i sängen och fes precis i sömnen, haha. Jag dog. Åååååh, kan inte micho komma hem så vi kan laga mat. Dör ju av hunger här.

På tal om någonting helt annat,. gillar bloggen "weregoingdown" .
SJUKT roligt ide. Jag måste ju göra något liknande någon gång, synd bara att jag är så lat. Lär ju fuska sönder och ta bussen istället. haha!
Menmen. dom måste ju ha sjukt kul på vägen. se mycket saker, träffa nytt folk.
Är riktigt avundsjuk på dom!

Just de, klippte av håret.LOVE IT! brukar alltid vilja gå tillbaka och ha ihjäl frisören. men avas mamma är riktigt duktig!

innan ;)RSS 2.0