Torsdag!

Vilket jävla skit väder man vaknar upp till då. snön slaskar iväg och det blåser. Hoppas fan att det blir kallt innan jul. Det känns inte så juligt med slask och en pisseblöt tomte direkt ?!

Nu sitter jag här och softar iallfall , passade michos lillebror hela dagen igår så idag vill jag bara ta det lugnt. haha , Jag förstår inte hur föräldrar klarar av allting. Det är fett mycket jobb och så måste man leka med dom. annars blir dom så jävla rastlösa. själv satt jag och byggde lego i typ 5 timmar. Fast det va helt okej. Inget skrik eller tjaffs :)
Han är snäll när han är själv. När lillebrorsan kommer blir det dock bråk med en gång ;)
Fick två jätte fina teckningar av dom också. Födelsedagspresent. Så gulliga är dom!!!

Vi har fått en plastgran också , så den kanske man borde klä idag. och sätta upp julgardinerna. Kan bli nice med lite julkänsla , Har inte fått den än.

Är rastlös. ska nog ta lite mer kaffe ?
Och äntligen är varmvattnet igång igen så jag kan diska!!! aaah

Tisdag

Morsning! Är så jävla trött. Micho väckte mej vid 6 idag. somnade om en stund. men när han gick blev det så tyst, haha!
Fick köpt lite grejer på allum igår i alla fall. Mn tyvärr ingen jacka. som jag trodde. Hittade bara en men den va tunnare än den jag har så det är ju ingen ide. Hatar att köpa vinter kläder , det suger röv!

Såg även trailern på Pirates of the caribbean 4 idag , Niiice. Sommarn 2011 kommer den. Jag döööör! synd bara att Orlando bloom och keira knightley inte är med. Det drar ner filmen lite faktiskt.
Orlando, keira och johnny är ju dom som gör filmerna så jävla bra.

Nej. nu har jag inte så mycket mer att skriva. ska slänga mej i duschen och hoppas på att piggna till lite.
Haaaj!


måndag

Godmorgon. Vaknade 8 idag , känns skönt att ha bra dygnsrytm igen. Man hinner med så mycket mer på dagarna än på nätterna.
Idag tänkte jag åka och shoppa lite men Empe. Skulle behöva en jacka och mössa. men känner jag mej själv rätt skiter jag i jackan och köper annat istället. Haha! Ska nog försöka få med mej kameran så det blir lite bilder också.

sitter och lyssnar på en sjukt go låt med Ticon , 1987! Lyssna och njut vettja. haha!

Annars är det väl inte så mycket nytt. jag höll på att frysa röven av mej igår när jag gick till jobbet. Kunde knappt låsa upp dörren när jag kom fram. Önskar att jag hade en overall. med insydda vantar som man hade när man va liten. Någon som körde en i en varm vagn hade inte heller vart fel ;)


Haha, förra året i en snöhög på väg till jobbet!Börja om ?

Fett länge sen jag skrev i bloggen nu. Tänkte börja lite smått igen iallafall. Nu ligger jag i soffan och softar , borde egentligen sova.. Måste upp och jobba idag. Jaja.. I onsdags fyllde jag tjugo , så jävla nice och det blev självklart systemet. Tror nog att det är mitt nya hem ;) Hade middag hos mamma med familjen och sen blev det öl hos oss. Haha alla tröttnade på att vara inne så vi drog ut och åkte snowraser. Det blev MÅNGA vurpor kan jag lova. Önskar att jag hade avas på film , haha. Vid nio på morgonen gav vi upp och sov hela jävla dagen! Men nu dör mina händer , är för jävla svårt att skriva på en iPod.. Dags att störa Micho .. Han är med sin älskling ... Datorn :)

RSS 2.0