24/12

GOD JUL FÅR MAN VÄL SÄGA!

Ja, nu är det jul. dags att äta snart. ville la bara skriva något litet. Nu ropar mamma, mat, öl och glögg. måste sticka :)





17/12

Hej, Har haft för jävla kul i helgen och veckan. Helt sjukt mysigt och bra. Im happy.
"minifamiljen" har verkligen kommir varandra närmare, det känns hur bra som helst. Vi är fan bäst. Älskar er.

IMORGON
blir det julklappar och god mat, hoppas jag!
I helgen ska jag passa mina syskon och ha tjejkväll med mina absolut bästa vänner, samantha&Jojjo. Åh, det kommer bli en till perfekt helg. Haha, blir galen när jag tänker på det. Längtar!
Nästa vcka är det julafton, yey! Längtar efter maten, granen, presenter och KALLE!
Veckan efter det är det nyår. Känner på mej att den kommer bli helt sjukt bra iår, Jag längtar efter att få ha min klänning.

Min älskling ligger i soffan och mår dåligt. för lite mat och för lite sömn.
Fast nyss vaknade han upp och sa :
"sug av mej då?!"
så jag tror det börjar bli bättre!

10/12

chacha bloggen , hehe.

Jag&Jojjo sitter och lyssnar på rise against och dricker öl. det är mys.. Imorgon ska vi upp tidigt och gå på luciafirande, eftersom att mina syskon inte ska ha något iår hänger jag med till jojjos skola. Helt kul :)
Jojjo hittade mitt vin, åh.. nu blir det vin också :) fan vad najs. hiihhii
Micho är helt kärleksfull idag, jag älskar det. och honom.

Nu ska jojjo kolla facebook :) puss från oss!


9/12

Tjo!

Haft kalas idag, kalaskul.. haha. Kände mej tvungen att skriva det.

sitter hos micho och snorar nu. Vi va så smarta och somnade på balkongdörren öppen så nu ligger alla tre med förkylning. Trodde jag skulle dö när jag behövde gå upp och handla med mamma. haha, men som tur va mådde jag bättre efter lite kaffe&mat... och presenter såklart.

Micho&max sover iaf, jag vill inte sova riktigt än. så jag tänkte kolla på baksmällan om en stund, sen sova. Myspys. Glömde mitt godis jag fick av sandra hemma. antar att det kommer vara slut imorgon. Har börjat bli bra på att glömma saker.. speciellt mitt godis.. haha.

Jag måste köpa julklappar. Jag är så sugen. Funderar på att åka in på fredag. hihi... yeeeeeeeeeeey.



8/12

Jag älskar micho!

8/12

Yey, grattis till mej. 19 år . de va de..

Jag har iaf fått min helt sjukt snygga ed hardy mobil. jag snear iväg. jag är kär i den. och så fick jag pengar av farmor. Min pappa skickade ett bred där det stog att jag får pengar till jul. Yeah right.
Imorgon är det kalastajm, Älskar kalas och tårtor. hihi.

Jag&Micho ska antagligen på bio idag. det blir antingen saw 6 eller 2012. Får se hur det blir, får inte ur micho några ord när han spelar. haha!

Jag är hungrig.
Maaaat!

7/12

Godmorgon!
Jag kan inte släppa det, Imorgon ungefär vid halv 7 kommer mamma,anders och mina syskon in och sjunger för mej. Jag tycker det är så jävla mysigt. Älskar att få ett paket, kaffe, macka och tända ljus. Det är något som jag kommer sakna när jag har flyttat helt hemifrån.

Föresten mina jordgubba dog på farmville, Jag är dålig. haha!

Micho duschar, om en stund ska vi gå hem till mej. funderar på att ta ut en hundrig, men då ha jag massa minus på kortet... Jaja, det får vara värt det idag. Jag vill ha kakor.. eller chips. Haha!

Jag drömde om hundar, spöken och någon kändis som jag inte minns vad han heter. Det va sjukt. alla trodde att det fanns spöken när man såg att det va en tant som satt och skrev alla "spökbrev", ändå blev jag rädd och ville sova hos mamma men jag fick inte plats, för det låg hundar och barn i sängen. haha.

Nu ska jag klä på mej lite.

hahahahah, Micho öppnar dörren till toaletten:
Är shampo för håret?




6/12

Hejsaaan.

Sitter hos micho nu, Max har gått och lagt sej och micho spelar. Jag glömde mitt godis när jag va hemma och lämnade nyckeln förut. Jag tror inte det finns så mycket kvar imorgon. Med tanke på att mina syskon är godismonster.
Seriöst, alla borde passa sej för dom. dom lurar i mörka hörn... Nej usch, Jag ska inte ge e mardömmar.

Ja, Fredagen blev inte riktigt som jag tänkt.
Det blev lite fest, lite alkohol och sen sova. Menmen, jag ska inte klaga. det va faktiskt en helt okej kväll. Va la bara lite besviken för att jag hade stora förhoppningar av kvällen. Hhaha, jag tycker jag låter så vuxen när jag skriver idag. Det är dom dä jävla "vuxenorden" som " stora förhoppningar" och " besviken" .

Lördagen va ganska mysig, Gick upp vid 4 någon gång. Gick hem till Jojjo och kolla tv med henne och samantha. Bakfulla små barn va dom allt. haha. as kul.
Senare under kvällen blev det Matlagning,film,godis,sexnovell(haha),failporrfilmer och lite vin.

Jag har blivit värsta facebookspelartönten nu, Jag spelar mafia wars och farmville. Haha, vilket liv jag har..




 

 

 



4/12

Godmorgon!
Jojjo väckte mej klockan 2, haha jag som skulle upp typ 12. aja.
Mötte iaf Jojjo utanför Micho klockan 6, Vi gick hem till mej. Fick skrattanfall och smällde dörren högre än högst. Sen kollade vi på gamma bilder fram till halv 8. Där blev det ochså några små skrattnfall. haha, Mammas bkini säger jag bara. Vi la en liten lapp till henne. kan Visa sen .

Nu ska jag upp och duscha, Ha det!

-


3/12

Jojjo kommer om en timma och 20 minuter :) jaaa!

Hahah, jag dog nyss. Micho vaknar och somnar sen direkt igen.
M - jejje
J - ja
M - jag vaknade av att jag runka
J - okej.. hahahah

Jag borde ju faktiskt sova, men jag är inte sugen. ska sova en stund sen. När vi har gått hem till mej. Mihiiiiihhiii..
Nu ska jag gå loss på kakorna i köket. Hähä.
En kopp teeee ska jag ha också.

Jojjo kommer om en timma och 16 minter!

3/12

snear iväg!

Det blir antagligen inget imorgon. Hur svårt kan det vara att hitta en liten röv lokal?!
En bra sak är ju att jag har mina Öl, mitt vin och mina cider. Lär ju ha kul ändå.

I går blev det stan iaf, Skulle ju som sagt köpa julklappar jag kom hem med 0 julklappar. men en nyårs klänning, tjocktröja och ett par vantar till mej fick jag med mej. Kass. haha.
Det va mysigt iaf. Jag och mamma sprang runt överallt och lilla Micho fick snällt följa efter. haha, han hade fotvärk efter andra affären.
Vi somnade ganska fort när vi kom hem.

Jag har vart sjukt törstig idag, och min tatuering är skit ful nu när skoporna ramlar av. haha.
om tre timmar kommer Jojjo :)


Julia , Jag och Oliver för typ hundra år sedan!



1/12

SERIÖSSST! jag slår snart ihjäl någon,  jävla skit. Jag hade skrivit ett heeeeejdundrans långt inlägg... okej, det va inte så långt, men ganska långt iallafall. Men iallfall. allting frös.

Jag försöker igen då, fast nu blir det kortare.

Jag är lat, Jag skulle ringa morfar för typ en vecka sen, eller en och en halv typ. Men det har jag inte gjort. Jag är så korkar, Jag ska ha fest på fredag och har inte ens fixat lokalen. smart.. I värsta fall blir det la alkisbänken.. eller tornet. thats it.

Imorgon ska jag och mamma till stan och köpa julklappar, får la se om det blir mer saker till mej själv eller om jag faktiskt lyckas köpa någon liten julklapp, haha. Måste tänka på pengarna nu också, Har ca 1/4 del kvar av min lön.. ops.

Nu orkar jag inte skriva mer, det är så spännande på tv.
Här kommer en skruttig bild :)



30/11

Tjo.
Äntligen december. Faktiskt, klockan är ju över 12. men jag skriver ändå 30e. haha, skit samma..
På tisdag nästa vecka fyller jag 19, yey. Inte något att se fram emot egentligen, Det är ju 18 och 20 som är roliga åldrar, då händer det saker. 17&19 är sånna där onödiga åldrar.. Usch!

Idag har jag, max och micho lagat cpgo mat, Fläskfile, potatisgratäng och grönpepparsås. helt sjukt gott. Haha, det är la det enda som har hänt idag. Värsta sega dagen.

I lördags va jag&jojjo och tatuera oss, Helt najs. Hon gjorde en på benet och en på foten, Jag gjorde mina efterlängtade döskallar. Im in love.. mums.
Jag lär ju aldrig tatuera armvecket igen, shit vilken smärta. haha.

vad har mer hänt ? anders har fyllt 40, det va najs. Jag&Jojjo gick loss på öl,morgan och vin. Det gick inte bra på hemvägen, haha. Och dagen efter ska vi inte ens prata om. Två timmars sömn och sen upp och jobba, Jag ville inte leva mer just då. haha.



 


RSS 2.0