Måndag igen.

Godmorgon världen.

Vill börja dagen med att uppdatera alla mina söööta läsare om mitt ootrooligt roliga liv..
Dagens sanning , hehe..

Just nu sitter jag i köket och dricker kaffe , har precis ätit frukost och skrivit en lista på vad som ska handlas imorgon. Lyckas alltid glömma toapapper , trasor och kallops ? Men nu är jag förberedd.

Helgen har vart rätt seg , vi har suttit och kollat på massa zombiefilmer. Tycker det är svårt att hitta riktigt bra zombiefilmer man inte har sett innan , jag gillar verklighetstrogna zombies, inte sånna som i tex. Day of the dead.. Visst är det en väldigt bra film men hallå , zombies ska inte vara cp snabba och kunna klättra på väggar ? Overkill. Haha :)
På tal om zombies , måndag = walking dead. BÄSTA!

Idag tänkte jag iallafall tvätta resten av tvätten , städa toan och försöka få ner den gamla sängen i källaren så vi kan få ordning här nån gång.
Så ser min dag ut än så länge , kanske hörs sen hejdå.


Måndag igen.


Lördag

Hello!
Tänkte slänga in ett inlägg så min syster får läsa något annat än "onsdag" när hon kikar in här. Haha :)

Just nu sitter jag i soffan hos Michos mamma och kollar på Simpsons , vi har vart här och käkat middag och Micho har skruvat ihop ett skrivbord till sin lillebror!
Om en stund ska vi nog åka hem , vet inte riktigt vad vi ska göra , men några kompisar kommer över Så nåt hittar vi väl på.
Emil och Bella ville att vi skulle gå ut och grilla korv , haha galenskap.. Fast det hade nog blivit rätt kul.. Vi tog en sväng ute i skogen igår kväll. Jag och Bella hittade fetaste gången i en buske. Går inte att förklara , så jag försöker inte ens.

Har inget mer att skriva nu. Så slänger in en bild från förra veckan när vädret va helt galet bra och vi tog en heldag på stan!

Ps .. Visst stämmer bilden längst upp?

 


RSS 2.0